ÇAMLITEPE’DE AKPARTİ RÜZGARI
 SKM Programları kapsamında Akparti Körfez İlçe teşkilatları Çamlıtepe mahallesinde rüzgar gibi esti.  Çamlıtepe’de esnaf, STK, Hasta ve yaşlılarada ev ziyaretlerinde bulunuldu.Zaman zaman duygusal anlarında yaşandığı ziyaretlerde mahalle sakinlerinin sorunları titizlikle dinlenip çözüm konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.AkpartininÇamlıtepe programına Kocaeli milletvekili Zeki AYGÜN, Körfez ilçe başkanı Av.Osman BADEM, Belediye Başkanı İsmail BARAN, SKM Başkanı Şaban AYDIN ve Teşkilat Mensupları katılım sağladı.

Milletvekili AYGÜN ‘Destek İstedi’

Gerçekleşen ziyaretlerde Kocaeli milletvekili AYGÜN Yaklaşan 7 haziran genel seçimleri için Çamlıtepelilerden destek istedi.13 yıldır akparti iktidarının yaptıkları ortada ülkenin nereden nereye geldiğini mahalle sakinlerine tek tek anlatan AYGÜN istikrar için Yeni Türkiye için 400 milletvekili hedefinin önemini anlatan AYGÜN gelen sorular üzerine başkanlık sistemi üzerinede bilgiler verip gerekliliğini anlattı.Programda mahalle sakinlerinden destek sözü alan AYGÜN memnuniyetini ifade etti.

İlçe Başkanı BADEM ‘Laf Değil İcraat Üretiyoruz’

Çamlıtepe’de mahalle sakinlerine seslenen BADEM Muhalefete yüklendi.Muhalefetin ülke siyasetine fayda sağlamadıkları gibi şimdide akla zarar vaadlerle alay konusu olduklarını neredeyse açık arttırmayla emekli ve asgari maaşlı vatandaşlarımıza umut tacirliği yaptılarını bunun çok tehlikeli sonuçları olabileceğine Kılıçtaroğlunun SSK tecrübesi ve Demirel in 2 anahtar vaadlerini hatırlatarak dikkat çekti.Şükürlerolsunki halkımız artık sözünün eri söylediklerinden fazlasını yapan Akparti ile tanıştığını Türkiye de artık dünyanın enbüyük projelerinin gerçekleştiğini 3. Havalimanı, Marmaray, 3. Köprü,Yüksek Hızlı Tren, Körfez Geçiş Köprüsü ve Kocaelinin kısa bir süre içerisinde raylı sistemle tanışacağını ifade etti.

Belediye Başkanı BARAN ’Hizmete Devam’

   Körfez Belediye Başkanı BARAN ‘Halka Hizmet Hakka Hizmettir’  düsturu ile körfez halkına bugüne kadar sundukları hizmeti katlayarak devam ettireceklerini çünkü körfez halkına sevdalı olduklarını ifade etti.

Çamlıtepelilerin ilgisinde oldukça memnun kalan Akpartililer mahalleden mutlu ayrıldılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817