Çamlıtepe’de Altyapı İçin  Çalışmalar Yeniden Başladı

Müteahhit firma kaynaklı sorunlar dolayısıyla bir süredir altyapı çalışmalarının durduğu Çamlıtepe ve Yavuz Sultan Selim Mahallelerimiz de çalışmalar tekrar başladı. 6 ayrı ekip iki mahallede eş zamanlı olarak altyapı çalışmalarına başlarken, yetkililer çalışmaların aralıksız devam edeceğini ve yaşanan gecikmenin en aza indirileceğini belirtti.

ÜSTYAPI HAZIRLIĞI

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve İSU ekipleri de bölgede çalışmaları takibe alırken, olası aksaklıklara anında müdahalede bulunmak için bekledi. Yetkililer, çalışmaların tamamlanması ile birlikte bölgede üstyapı için çalışma yapılacağını belirterek, “Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte altyapısı tamamlanan cadde ve sokaklar hemen asfaltlanacak” denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817