CAN KURTARMA TİMLERİ GÖREVDEYDİ
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin, Bağırganlı, Sarısu, Kumcağız, Bayramoğlu, Kumcağız ve Cebeci sahillerinde görev yapan Hayat Kurtarma Timleri, bu hafta 175 vatandaşı boğulmaktan kurtardı.

 

BİR HAFTADA 175 KİŞİ HAYATA TUTUNDU

KOSKEM ekipleri, Cebeci bölgesinde 82, Kumcağız bölgesinde 63, Sarısu’da 3, Bayramoğlu’nda 14, Bağırganlı’da  9 ve görev alanı dışı 4 olmak üzere 175 kişiyi hayata bağladı. Sahillerde görev yapan Kurtarma Timi, önceki hafta ise 44 kişiyi daha boğulmaktan son anda kurtarmıştı. 

 

200 KİŞİ GÖREV YAPIYOR

Kurtarma Timi’nde Kocaeli İtfaiyesi personelinin yanı sıra Büyükşehir Ambülâns Birimi, YUDAK, AKUT, Mahalli Afet Gönüllüleri ve Gönüllü İtfaiyeciler yer alıyor. 15 Eylül de sona erecek sezon sonuna kadar sahiller de görev yapacak KOSKEM de 200 kişi görev yapıyor.

 

ANINDA MÜDAHALE

6 adet Zoodyak boot ve 6 adet Jet Ski ile sahil şeridini baştan sona kontrol eden kurtarma timi, olası boğulma vakalarına anında kontrol ediyor. Karadan dürbünlerle de kontrol edilen sahillerde boğulmaktan kurtarılan vatandaşlara Büyükşehir Ambulans birimi müdahale ediyor. Tüm sahillere uyarıcı tabela ve can simidi asan kurtarma timi, aynı zamanda halkı bilinçlendirmek amacıyla broşür de dağıtıyor.

 

346 VATANDAŞA AMBÜLANS HİZMETİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi KOSKEM, Kocaeli sahillerinde cankurtaranlık hizmetini sürdürürken Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ambulans Birimi de sıcaktan etkilenen, sahillerde rahatsızlanan çok sayıda vatandaşın yardımına koşuyor. 346 vatandaş Büyükşehir Belediyesi sağlık ekiplerinin ambulans hizmetinden yararlandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817