banner2779
banner2752
banner2750

ÇANAKKALE RUHU DER-MEK'TE YAŞATILDI
6 ayrı merkezde faaliyet

Kültürel ve sosyal faaliyetlerin ön plana çıktığı DER-MEK, Derince Belediyesi’nin İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü ile uygulamasını gerçekleştirdiği projeler arasında yer alıyor. Bugüne dek onlarca branşta, binlerce kursiyere farklı alanlarda eğitim olanağı sağlayan DER-MEK, Kusachi, Mersincik, Fatih, Yenikent, Çınarlı ve Sırrıpaşa’da açılan 6 kurs merkezi ile hizmet vermeyi sürdürüyor. İğne oyasından el nakışına, step-aerobikten cilt bakımına kadar DER-MEK bünyesinde açılan kurslara özellikle hanımlar yoğun ilgi gösteriyor.

 

Türk Bayrağı motifli eserler

Derince Belediyesi’nin kaybolmaya yüz tutmuş geleneksel sanat dallarından biri olan filografiyi yeniden canlandırmak için DER-MEK bünyesinde açtığı kurslarda Çanakkale Zaferi’nin 101. yıldönümü nedeniyle şu günlerde farklı bir çalışma yapılıyor. Usta öğretici Gülşen Uyanık nezaretinde çalışmalarını sürdüren kursiyerler tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıldönümü nedeniyle Türk Bayrağı motifli eserler üretiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751