Çanakkale Ruhunu Yaşadılar

 

Kartepe Belediyesi’nin kültür gezileri kapsamında, Hasanpaşa Mahallesi’nde kuran kursuna katılan bayanlar Çanakkale Gezisi’ne katıldı. Muhtar Nuri Kılıç’ın organize ettiği kurs öğretmeni Melek Dikenli’nin nezaret ettiği bayanlar Çanakkale ruhunu yerinde yaşamalarına imkan tanıyan Belediye Başkanı Şükrü Karabalık’a da teşekkür ettiler.

 

Kartepe Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenen kültür gezilerine katılan ilçe halkına kendilerine sağlanan bu hizmeti takdirle karşıladıklarını belirtmekte. Kartepe Belediyesi Turizm Birimi yetkilileri rehberliğinde şanlı tarihimizde önemli dönüm noktaları arasında yer alan Çanakkale’yi de ilk defa gören Hasanpaşa sakini bayanlar, kendilerine sunulan bu imkan için de yetkililere teşekkürlerini ilettiler.

 

Kartepe Belediyesi’nin kültür gezileri kapsamında ilçe halkı gün boyu süren yolculuklarında Edirne, Bursa, Çanakkale, Konya ve İstanbul’daki tarihi yerleri gezip yakından görme ve tanıma imkanı bulmakta. Hasanpaşa Mahallesi sakini bayanlarda kartpostallarda gördükleri yerleri yerinde görerek oraların havasını koklamaktan duydukları memnuniyeti Belediye Başkanı Şükrü Karabalık’a iletmekte.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817