banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Canan Mollaoğlu  Körfez Meclisine Aday Adayı

AK Parti’de yaklaşan yerel seçimler öncesindeki aday adaylığı ile ilgili başvurular devam ediyor. İlçede belediye başkanlığı ile ilgili olarak mevcut başkan İsmail Baran ile birlikte toplam 16 aday adayı çıkarken, meclis üyelikleri için de partililer adeta teşkilat binasına akın ediyorlar. Belediye meclisine aday adayı olanlardan biri de mevcut İlçe Kadın Kolları Başkanı Canan Mollaoğlu oldu.

RESMİ BAŞVURUSUNU YAPTI

AK Parti’nin ilimizdeki en aktif kadın kolları teşkilatlarından biri olarak kabul edilen Körfez İlçe Kadın Kolları yönetimi ile başarılı çalışmalara imza atan Mollaoğlu, Körfez Belediyesi’nde meclis üyesi olmak için aday adaylığı başvurusunda bulundu. Mütevazı kişiliği ve parti içindeki özverili çalışmaları ile her kesimin takdirini gören Mollaoğlu’nun bu kararını yönetimi ve yakın çevresi ile istişare ettiği ve daha sonrasında net kararını verdiği belirtildi.

“HİZMET İÇİN ADAY OLDUM”

Adaylığı ile ilgili olarak bir de açıklama yapan AK Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Canan Mollaoğlu, “Parti büyüklerimizin izni, yakın çevremizin isteği ve şahsi olarak da farklı bir mecrada daha hizmet edebilmek temennisi ile Körfez Belediyesi meclis üyeliği için aday adayı oldum. Umarım hakkımızda hayırlısı olur” dedi. Öte yandan Mollaoğlu, meclis listesine girmesi ve seçilmesi halinde bu görevini kadın kolları başkanlığı ile birlikte yürütecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
AK Davam 5 yıl önce

Daha 11 ay olmadan ilçe yönetimlerine giren kadın kolları gençlik kollarına giren başkan ve yöneticiler... Ya madem böyle bir niyetiniz vardı neden o koltuklara geçtiniz. Yazık değil mi teşkilatlar seçimlere odaklanması gerekirken birde boşalan koltuklara insan mı bulsun. Parti yöneticileri inşAllah doğru karar verir ve bu insanları tamamen bu koltuklara bir daha gelmemeek üzere ve bundan sonra da gelen insanlara da bir ders niteliğinde uygulamayı ortaya koyar.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826