Canavar anne için 25 yıl hapis istendi

BEBEK 6-7 GÜN YAŞAMIŞ

İddianamede şüphelinin 11 Ekim 2013’te Hatay’ın Erzin ilçesinde yaşayan ailesinin yanına gidip 20 Ekim 2013’te döndüğünü söylediği belirtilerek, bebeğin varlığından ailesinden kimsenin haberdar olmadığını anlattığı kaydedildi. Berk ismindeki bebeğin otopsisinin yapıldığı 20 Ekim 2013’te 2-3 gün önce öldüğü, bebeğin 6-7 gün yaşamış olabileceği ifade edildi.

KÜRTAJ YAPTIRAMAMIŞ

Zanlının bebeği hamilelik döneminde aldırabilmek için elinden gelen gayreti sarf ettiği, ancak 2,5 aylık olduğu için doktorların kürtaj yapmaya yanaşmadığı da vurgulanırken, bebeğin Seçil Müge D. ile polis memuru Tayyar A.’nın müşterek çocukları olduğunun da raporlarla tespit edildiği açıklandı. Kocaeli Adliyesinde hazırlanan iddianamede Seçil Müge D.’nin “kasten öldürmenin ihmali davranışla işlenmesi”ni düzenleyen yasa maddesi gereği 20 yıldan 25 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817