banner2779
banner2752
banner2750

Çancılar’daki Tesiste Son Düzenlemeler

Başkan Aygün’den İncelemeler

Gönül belediyeciliği şiarıyla yola çıkan ve ilçe halkına söz verdiği 41 projeyi bir bir hayata geçiren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, köylerdeki projelere de özel önem veriyor. Yaptığı yatırımlarla köyleri merkezden ayırmayan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bu bağlamda Çavuşlu Mahallesi’ne bağlı Çancılar Köyü’nde de bölge halkı için çok önemli olan bir projeyi hayata geçirdi. Başkan Aygün, beraberinde Derince Belediye Başkan Yardımcısı Abbas Bayrak, Çavuşlu Mahallesi Muhtarı İsmail Turan ve belediye yetkilileri ile birlikte son durumu yerinde incelemek üzere çalışmaların devam ettiği Çavuşlu Mahallesi Çancılar Köyü’ndeki alana gitti.

Önceliğimiz Halkımızın Talepleri

Derince Belediyesi tarafından Çancılar’da hayata geçirilen proje ile birlikte bölgede bulunan atıl durumdaki eski okul binası yenilenerek, yerine çok amaçlı bir kültürel ve sosyal alan inşa edildi. Yaklaşık 80 m2’den oluşan binanın iç zemini seramikle kaplanırken, binaya ilave olarak tuvalet ve mutfak yapıldı. Boya ve sıva çalışmalarının tamamlandığı yapının iç düzenlemelerinde artık sona gelinirken, peyzaj çalışmaları ise devam ediyor. Çancılar’daki tesisi bölge halkının isteği doğrultusunda hazırladıklarını belirten Başkan Aygün, “Yaptığımız hizmetler ve hayata geçirdiğimiz projelerimizde önceliğimiz daima halkımızın talepleri oldu. Yakın zamanda halkımızın kullanımına açacağımız tesisimiz, bölgemize hayırlı olsun” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751