Candemir; “Körfez’de 1. Parti Olacağız”

Körfez Belediye Meclisi’nde meclis üyesi iken İYİ Parti Körfez İlçe Başkanlığına atanan Mehmet Candemir, yönetimi ile dün Yarımca sahilindeki Nazende Restoran ve Cafe adlı işletmede düzenlenen kahvaltılı buluşmada bir araya geldi. Yönetim kurulunun büyük bir kesiminin katıldığı toplantıda konuşan ilçe başkanı Mehmet Candemir, Kurban Bayramı tatilinin ardından saha programlarına yine aralıksız şekilde devam edeceklerini dile getirdi.

“GENEL SEÇİM ÇOK ÖNEMLİ”

Teşkilatlarının yarın seçim varmış gibi çalıştığını ve yapılabilecek ani bir seçime hazır olduğunu dile getiren Başkan Candemir, “Bayram tatili bitti ve yarından itibaren yine bizler sahada bir bütün olarak yer alacağız. Milletimize ulaşacağız, çat kapı onlara gidip desteklerini talep edeceğiz. Çok çalışmalıyız, çünkü önümüzde sonuçları ülkemiz ve kentimiz açısından çok önemli olan bir genel seçim var” açıklamasında bulundu.

“KÖRFEZLİLERE İNANIYORUZ”

Körfez ilçede en fazla oyu almak için sahada çaba göstereceklerini kaydeden Candemir, şöyle konuştu: “Bizler başarılı olacağımıza inanıyoruz. Ciddi bir çaba ve çalışma içindeyiz. Bunun da karşılığını mutlaka alacağız. Çünkü Körfez halkımıza inanıyor ve güveniyoruz. Z kuşağı artık iktidara inanmıyor”. Candemir’in konuşmasının ve partililerin iyi niyet dileklerini iletmesinin ardından günün anısına yapılan hatıra fotoğrafı çekimi sonrasında program sona erdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817