banner2752
banner2750
banner2776

CANER GÖÇMEZ, “ADAYLAR ÖNCE BU RAMPAYI DENEMELİ”

Deneme sonrasında rampa çıkmanın çok zor olduğunu gören Caner Göçmez, “Belediye başkanlığı ve meclis üyeliği için aday olanlar önce bu zorluğu yaşayarak görmeli, o zaman daha iyi çalışmalara imza atarlar” dedi.

Caner Göçmez, düzenlediği etkinlik gereği hazırlattığı çiğ köfte ve tatlıları Dernek Başkanı Nuri Bostan ve yönetimi ile üyelerine ikram etti. Başkan Yardımcısı ve Körfez Belediyesi Meclis Üyesi aday adayı olan Şahin Çağlayan, kendilerini unutmadığı için Caner Göçmez’e teşekkür ederek, “Bizim sorunlarımızı anlayan ve yanımızda olan Caner Göçmez’e teşekkür ediyoruz” dedi.

Çiğ köfte ikramı sonrasında bir engelli arabasına binen Caner Göçmez, üyelerle alanda ki rampayı çıktı. Oldukça zorlanan ve rampa çıkmanı çok zor olduğunu gören Caner Göçmez, “Önümüzde seçimler var. Belediye başkanlığı ve meclis üyeliği için aday olan arkadaşları buraya getirip aynı deneyimi yaşatmalıyız. Ben bugün engelli arkadaşların yaşadığı zorluğu gördüm ve hissettim. Onlar da bu deneyimi yaşarsa engelleri kaldıracak projeleri daha hızlı şekilde gündeme getirip, uygulama yaparlar” dedi.

Caner Göçmez düzeldiği etkinlikte ki amacıyla ilgili yaptığı açıklamada da, “Kimi doğuştan kimi sonradan, kimi ünlü kimi ünsüz… En büyük dehalardan bazıları engellidir. Engelliliklerinin yanında zeka, vizyon, kararlılık, hayal gücü, yaratıcılık, işi sevmek, cesaret, mücadele etmek vb. gibi kişisel özellikleri de ortak noktalarıdır. İster kabul edelim ister etmeyelim ama ortada bir gerçek var. Türkiye nüfusunun yüzde 12.29'unu yani yaklaşık 8,5 milyonunu engelliler oluşturuyor. Peki, hiç etrafınıza baktınız mı? Otobüsler, caddeler, binaların içi engelliler de düşünülerek inşa edilmiş mi? Onları sosyal faaliyetlere hazırlayacak tedbirler alınıyor mu? Devlet, kısıtlı bütçeyle birtakım işlere imza atsa da yetersiz kalıyor. Bu noktada hayırseverler ve gönüllülere iş düşüyor” şeklinde konuştu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2723

banner2680