Caner Göçmez Başvuru  Adreslerini Belirledi

Caner Göçmez, bisiklete binmeyi alışkanlık haline getirmek ve kullanım oranını arttırmak, spora özendirmek amaçlarıyla başlatacağı, “Bisiklet turnuvası” için başvuru adreslerini belirledi.

Buna göre turnuvaya katılmak isteyen vatandaşlar başvuru formlarını Tütünçiftlik’te Körfez Eczanesi, Göçmen Börek ve Kocaeli Meydan Gazetesi’ne, Yarımca’da da Çövenoğlu Pastanesi’ne teslim edecekler. Toplanacak olan formlar arasında kura çekimi yapılacak ve 10 kişi belirlenecek. Adayların, sürekli bisiklet kullanıyor olmaları, işe ve evlerine gidiş gelişlerinde bu aracı kullanmaları gerekiyor. Adaylar, bisiklet kullanma şekillerini, sürelerini ve yaptıkları işi, adres ve isim soyad, iletişim numaralarını yazacakları formları bu adreslere teslim edecekler.

Formların toplanıp, kura çekiminin yapılmasından sonra belirlenen tarihte turnuva başlayacak ve 2 ay sonra kurallara uyanlara sembolik para ödülü ile kahvaltı verilecek ve düzenlenen belge teslim edilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817