Caner Göçmez, Down  Cafe’nin Konuğu Oldu

Sosyal projeleri ile gündeme gelen değişik alanlarda da çalışma yapan Caner Göçmez, Körfez dışında da ziyaretlerle partisine destek topluyor.

Gölcük’te bir çalışma için bulunan Caner Göçmez, adını duyduğu ve özel çocukların yer aldığı Down Cafe’nin konuğu oldu.

Kafenin işletmecisi Belgin Abanoz’un oluşturduğu farkındalık ortamını çok beğenen ve burada ki 25 özel çocuğun gözlerinde ki mutluluğu gören, hayata olan bağlılıklarına şahit olan Caner Göçmez, hayatın + 1 leri dediği gençlerle mutlu bir gün geçirdi.

Ziyaret sonrasında duyduğu mutluluğu şu cümlelerle anlatan Caner Göçmez, “Farkındalık nedir sorusunun somut bir kavramını bana sorarsanız şayet, şüphesiz ki Belgin Abanoz derim. Bugün Gölcük'te Down Cafe'nin misafiri oldum. 25 Tane bizden farkı olmayan ve hayatın +1 leri dediğimiz gencimizin yaşama olan bağlılığını gördüm. Gerçekten ülkemiz de hele ki ilimizde böyle bir duruma tanık olmak beni son derece mutlu etti. Belgin Hanım sıvamış kolları ve benim böyle bir fikrim var demiş çıkmış yola. Fikrinin ilk tuğlasını örünce belki o bile bu kadar iyi bir kale inşa edeceğini bilmiyordu. Şimdi ise 25 gencimizin biz de varız demelerine Belgin Hanım sayesinde şahitlik ediyoruz. Sevgili halkımız sizlerden ricam gidip bu kafeyi ziyaret etmeniz. İnanın bana sizler oradan tebessüm ederek ayrılacaksınız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817