banner2779
banner2752
banner2750

Caner Göçmez Hangi  Partiden Aday Olacak?

Çevresinden ve özellikle de kendisini yakından takip ederek, çalışmalarını beğenen vatandaşlardan gelen baskılara daha fazla dayanamayan Caner Göçmez, duyarsız kalmadı ve siyasete atılma kararı aldı.

Son hazırlıklarını yapan ve kesin kararını vermeye hazırlanan Caner Göçmez’in hangi siyasi oluşum içinde yer alacağı ve adaylığını açıklayacağı önümüzdeki günlerde belli olacak. Adaylığını açıkladıktan sonra da gündemde yer alacak projelerle çalışmalarına başlaması beklenen Caner Göçmez’in saha çalışmalarının da renkli ve kalabalık katılımlarla geçmesi bekleniyor.

Eczacı Caner Göçmez, Tütünçiftlik Sahil’nde yer alan Şehitler Anıtı’nın yapılması, şehit ailelerini tanıştırma ve buluşturma çalışmaları, temizlik ekibinde yer alarak çöp toplama projesi, kedi ve köpekler için barınak, okullarda düzenlediği sosyal içerikli etkinlikler, askerlere mektup gibi önemli çalışmalara imza attı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Korfe z sevdalisi 5 yıl önce

Belliydi zaten siyasete hazırlandığı.Cok barizdi .Şansı yok hic

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751