Caner Göçmez Yılın Esnafını Seçtirecek

Bunlardan ilki için hazırlıklara başlayan Caner Göçmez, diğer çalışmanın da tarihini belirledi.

İlk proje ile hizmet verdiği Güney Mahallesi’nin en iyi ve güler yüzle hizmet veren esnafını seçtirmeye hazırlanan Caner Göçmez, bunun için program hazırlatıyor. Hazırlanan programla halka oylama yatıracak olan Caner Göçmez, sosyal medya üzerinden yılın esnafını seçtirecek.

Seçilen esnafa sürpriz hediyesi olduğunu söyleyen Göçmez, amacının en iyi seçilen esnafın hangi özellikleri ile tercih edildiğini belirleyip, örnek modeli ortaya koymak olduğunu söyledi.

Çöp toplanacak

Caner Göçmez ikinci sosyal etkinliğinde de protokolün ve sporcu gençlerin, halkın katılımı ile Güney Mahallesi’nde çevre temizliği yaptıracak.

Mahallene ve çevrene sahip çık sloganıyla yapılacak olan bu etkinlik, 26 Şubat Çarşamba akşamı saat 17.00 ‘de gerçekleşecek. Güney Mahallesi Eşref Bitlis Caddesi Kamyoncular Durağı önünde toplanacak olan gurup, sahilke doğru çöp toplayıp, çevre temizliği yaparak ilerleyecek. Bu etkinliğe Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, başkan yardımcıları, siyasi parti başkanları ve STK başkanları da davet edilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817