Çankırılılar ZHKM’de buluştu
 


Derince Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde (ZHKM) düzenlenen programda ilçede yaşayan Çankırılı vatandaşlar ile bölgeden sorumlu Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ve protokol bir araya geldi


Çankırılılar bir araya geldi

İç Anadolu'da Çankırı’nın da içinde bulunduğu 7 ilden sorumlu olan AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Derince’de yaşayan Çankırılılar ile bir araya geldi. AK Parti Kocaeli Milletvekili ve Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı İlyas Şeker, Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar, AK Parti Derince İlçe Başkanı Ahmet Ark, İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Eren, Kocaeli Çankırılılar Derneği Başkanı Adnan Akarsu, il ve ilçe yöneticileri, meclis üyeleri, muhtarlar, dernek yöneticileri ve ilçede yaşayan Çankırılı vatandaşların iştirak ettiği buluşma Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde (ZHKM) gerçekleşti.


“Dernekler kültürel zenginliğimiz”

Dernek başkanı Adnan Akarsu’nun açılış konuşmasıyla başlayan programda söz alan Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar, derneklerin Derince’nin kültürel zenginliği olduğunu belirterek herkesin ortak bir Derince kültürü oluşumuna katkı sunduğunu söyledi. AK Parti Derince İlçe Başkanı Ahmet Ark ise konuşmasında, Çankırılıların düzenlenen etkinliğe gösterdikleri ilginin kendilerini mutlu ettiğini belirtti.  AK Parti Kocaeli Milletvekili ve Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı İlyas Şeker ise konuşmasında hem yerel hem de genel siyaset ile ilgili bilgiler verip, kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.


“Türkiye büyüyerek yoluna devam ediyor”

Kendisinin İç Anadolu Bölgesi’nde Çankırı’nın da dahil olduğu 7 bölgeden sorumlu olduğunu söyleyen Şeker, “Bugün burada Çankırılı hemşerilerimizle sohbet etmek için bir araya geldik. Sizlerin bölgeyle ile ilgili bizlere iletecekleri mesajlar bizim için çok önemli” dedi. Ülkemizin her geçen gün daha da geliştiğini belirten Şeker, yarına soru işareti ile bakılan eski günlerin geride kaldığını ve Türkiye’nin büyüyerek yoluna devam ettiğini söyledi. Çözüm süreci ile ilgili de bilgiler veren Şeker, ayrışmanın kesinlikle söz konusu dahi olamayacağını ve Türkiye’nin bu problemi aşarak çok daha güzel günlere ulaşacağını söyledi.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817