banner2779
banner2752
banner2750

Canlar İftarda buluştu

KASİAD Körfez Temsilciliği ve Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı’nın Körfez Şubesi, Muharrem ayı nedeniyle birlikte düzenledikleri iftar programını dün akşam gerçekleştirdi. Programda siyasi isimler, bürokratlar ve iş adamları bir araya geldi.

 

Kocaeli Aktif Sanayici ve İş Adamları Derneği (KASİAD) Körfez Temsilciliği ile Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Körfez Şube tarafından Muharrem ayı nedeniyle organize edilen ‘Oruç Açma Programı KASİAD Körfez Temsilciliği`nin yemek salonunda gerçekleştirildi. Geceye bürokratlar, siyasiler ve iş adamları yoğun ilgi gösterdi.

 

Oruç açma programına; AKP Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Körfez Emniyet Müdürü Coşkun Opak, Körfez Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu, Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, Körfez Ticaret Odası Başkanı Mustafa Efe, Körfez Müftüsü Hasan Erdoğan, Alevi Kültür Dernekleri Kocaeli Şube Başkanı Doğan Demir, Körfez şube başkanı Selami Karanfil, AKP Körfez ilçe başkanı Engin Koyun ve yönetimi, CHP Körfez ilçe başkanı Mehmet Miroğlu, gençlik kolları başkanı Dilek Özer ve yönetimleri, SP Körfez ilçe başkanı Recep Sarıdoğan ve yönetimi, Körfez Belediye Meclis üyesi Metin Özkan, Derince Nüfus müdürü ve Ağrılılar Dernek Başkanı Suat demir ve yönetimi, ADD Körfez şube başkanı Serap Baykurt, Körfez Karadeniz’liler dernek başkanı Hasan Yazıcı, Caferi Cemaati imamı Orhan Öz, Alevi Dedesi Süleyman Alan, birçok sivil toplum kuruluşu ve temsilcisinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Oruç açma programında konuşan KASİAD Körfez Başkanı Güngör Koç, yaptıkları etkinlikten gurur duyduklarını ve herkesin böylesi organizasyonlara duyarlı olması gerektiğinin altını çizdi. Koç’tan sonra, AKP Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, Körfez Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu birer konuşma yaparak geceyi düzenleyenlere teşekkürlerini sunarken Körfez Müftüsü Hasan Erdoğan Kerbela’da şehit edilen İmam Hüseyin’i anlattı. Zaman zaman duygulu anlarında yaşandığı programda, Caferi cemaati İmamı Orhan Öz ve Alevi Dedesi Süleyman Alan’da konuşmalar yaparak Alevi Bektaş kültürünü anlattı.

Geceye Körfez Kaymakamı Mahmut ŞİRİNOĞLU, Körfez Emniyet Müdürü Coşkun Opak, yabancı misafiri ile katıldı.




Gecede; Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, Derince Nüfus müdürü ve Ağrılılar Dernek Başkanı Suat Demir ve yönetimi, Körfez Belediye Zabıta Müdürü Cumali Gündoğdu, İl genel meclis üyesi Mehmet Allak aynı masada oturdu.




CHP Körfez ilçe başkanı Mehmet Miroğlu, Gençlik kolları başkanı Dilek Özer, Körfez mesli üyesi Tayfun Balıkçı ve CHP’liler de program bitimine kadar salondan ayrılmadı.





Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan ''Canlarla, canlarımızla bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz'' dedi. 




 KASİADKocaeli Başkanı A. Baki Karaman  programda emeği geçen herkese teşekkür etti.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751