Canlar Körfez’de Bir Araya Geldi

Muharrem Ayı nedeniyle yapılan aşure etkinliklerine Körfez Hacı Bektaş Veli Derneğinin yaptığı program ile devam edildi. Selami Karanfil’in başkanlığını yaptığı Dernek düzenlediği aşure programı ile canları bir araya getirdi. Körfez Cemevinde yapılan aşure programına; Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, CHP Körfez ilçe başkanı Mehmet Miroğlu, Alevi Kültür Derneği il başkanı Doğan Demir, CHP il genel ve belediye meclis üyeleri, AKP belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

CANLAR YANMASIN

Körfez Cemevinde yapılan aşure etkinliğine ev sahipliği yapan dernek başkanı Selami Karanfil yaptığı konuşmada, geçmişte yaşanan sıkıntılardan bahsederek Alevilerin sorunlarına değindi. "Canlar bir daha yanmasın” diye seslenen Karanfil, dernek binasının yapımında yardımcı olan Körfez Belediye başkanı Yunus Pehlivan’a teşekkür etti. Karanfil’den söz alan Pehlivan, derneğe yapılan yardımların devam edeceğini ifade etti









Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817