ÇARŞI YAPI BAKAN ERGÜN’LE AÇILDI
Rengin İnşaat'ın ortaklarından mimar Metin Alan ve iş adamı Erhan Güleryüz tarafından 42 Evler Sanayi Mahallesi'nde inşa edilen Çarşı Yapı AVM, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün de katıldığı görkemli bir törenle açıldı. 2 yıldır aktif olarak büyük şirketlerin gözde mekanı olan Çarşı Yapı'nın açılışına; vali Ercan Topaca, AKP İl Başkanı Mahmut Civelek ve davetliler katıldı. Misafirlerini kapıda karşılayan ev sahibi Erhan Güleryüz, konuklarıyla yakından ilgilendi. 
 
DÖRT DÖRTLÜK PROJE
Merkezi İş Alanı (MİA) olarak ilan edilen bölgede toplam 85 bin metrekare alan üzerine kurulan Çarşı Yapı AVM 415 metrekareden başlayan ve 820 metrekareye varan çeşitli büyüklükte 206 adet iş yeri bulunuyor. Çarşı Yapı AVM Avrupa standartlarında bir alış veriş merkezi olma özelliğini taşıyor. Rengin İnşaat, proje kapsamında yeşil alana daha fazla yer ayırarak çevreye olan saygısını da gösterdi. Türkiye'nin bir çok yerinde örnek alınan AVM; 600 araçlık otoparkı, kontrollü giriş-çıkışı, 24 saat kameralı güvenlik sistemiyle sitedeki dükkan ve iş yeri sahiplerinin yaşamını kolaylaştırıyor.



 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817