ÇAT KAPI OKULA BAŞKAN GELDİ
 ÇAT KAPI OKULA BAŞKAN GELDİ

 

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Ulugazi İlköğretim Okuluna  sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Doğan’ın birinci sınıfa yeni başlayan öğrencilerin bulunduğu sınıflara yaptığı habersiz ziyaret karşısında  öğrenciler önce büyük şaşkınlık yaşadılar ardından da çok sevindiler. Doğan, minik öğrencilerle yakından ilgilenerek derslerinde başarı diledi. 

Okul Müdürü Necati Kal ve okul aile birliği başkanı Elif Özmen ile birlikte sınıfları gezen Başkan Doğan öğrencilere çeşitli hediyelere dağıtarak, okula bilgisayar da verdi. Öğretmenler ile de bir araya gelen Doğan, öğretmen ve öğrencilerin yeni eğitim ve öğretim yılını kutlayarak, "Bugünün minikleri yarının büyükleri olacak. Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onların en iyi şekilde eğitim almaları için belediye olarak tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Her konuda öğretmenlere ve öğrencilerimize destek veriyoruz vermeye de devam edeceğiz. Yeni eğitim ve öğretim yılının eğitim camiamıza, öğrenci ve velilerimize hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

Başkan Doğan, Ulugazi İlköğretim Okulu’nun restore edilmesi için girişimlerde bulunacağını da söyledi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817