banner2779
banner2752
banner2750

 Çayırova da Meclis Adaylığına başvurular

AK Partide meclis üyeliği aday adaylığı düşünen Çayırova ilçe yöneticilerinden Hayati Güveren, Murat Küçük, Şenol Zip ve Avukat  Hacer Banu Çürüksuludemir istifalarını sunarak, yeniden meclis üyeliği için başvurularını yaptılar.

GENÇLİK KOLLARI MECLİS ÜYELİĞİNE TALİP

Çayırova ilçe gençlik kolların da meclis üyeliğini düşünen 4 isim ilçe yönetimine istifalarını verdiler. Belediye başkanı aday adaylığına paralel olarak işlem gören gençlik kollarında Avukat Edip Emre Gürol, Şahin Çat, Şeyma Görgün ve Songül Taşkıran meclis üyeliği için başvuruda bulundular.

 

MAHALLE BAŞKANLARI DFA I MECLİS İÇİN ADAY ADAYI

İlçe ana kademe ve gençlik kollarının yanı sıra mahalle başkanlarında da meclis üyeliğine aday adayı açıklamasını yapan 4 isim ilçe başkanlığına istifalarını sundular. Meclis üyeliği aday adaylığı için başvuruda bulunan Cumhuriyet Mahallesi mahalle başkanı Şakir Sarı, Atatürk Mahallesi mahalle başkanı Tamer Toplu, Yenimahalle mahalle başkanı Bilal Toruk ve Şekerpınar Mahallesi mahalle başkanı Cengiz Kudu aday adaylığını açıkladılar.

 

MECLİS ÜYESİ SAYISI 31 OLUYOR

Yüksek Seçim Kurulu tarafından belirlenen kriterler doğrultusunda nüfusu 100 Bini geçen Çayırova’da yeni dönemde meclis üyesi sayısı 31 oluyor. Mevcut meclis üyesi sayısı 25 olan Çayırova’yı bir sonraki dönemde 31 meclis üyesi temsil edecek. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751