ÇAYIROVA GENÇLERBİRLİĞİ SPOR İFTARDA BULUŞTU.
 Muzaffer ÇETİN Başkanlığında Kulüp yöneticileri Halim TERZİ Atilla AKTÜRK Sadık TERZİ Takım futbolcuları iftarda tam kadro buluştu.

İftar Pelitli köyünde doğa ile içe HEDEF ÇİFTLİĞİNDE nezih bir ortamda geçekleşti.

 Kulüp başkanı Muzaffer ÇETİN” 3 ağustosta sezonu açacağız. Hedefimiz de artarak devam ediyor. Çayırova gençlerine ve kulübümüz sporcularına hizmet derdi ile dertleniyoruz. Bu sene hedeflerimizin başında Ahlaklı ve iyi futbol oynamak var. Her kategoride fairplay’i almak ve şampiyon olmak istiyoruz. Bu hedefler doğrultusunda çalışmalarımız devam ediyor. Dedi.                                                                     Başkan ÇETİN İftarın verilmesinde katkı sağlayan Hedef Çiftliği sahibi Muhittin MATARACI Beye teşekkür etti. ”

 Yönetici Halim TERZİ Konuşmasında Takım olarak önce ahlak ve maneviyat diyoruz bu ilkeler dahilinde tüm sporcularımızdan söz aldık. İnşallah bizde bu sene Çayırovamızın diğer takımları gibi süper amatörde ki yerimizi almak istiyoruz. Dedi.

Çayırova Sivaslılar dernek başkanı Yunus KALE’de iftar programına katılarak gençlere destek verdi. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817