Çayırova, Höbek’i adeta bağrına bastı
 Bir gününü Çayırova’ya ayıran AK Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Dr. Hakan Höbek, esnafın ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı

AK Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Dr. Hakan Höbek seçim çalışmalarını bütün hızıyla sürdürüyor. Geçtiğimiz gün Gebze çarşı esnafını ziyaret eden Dr. Hakan Höbek bir gün sonra da Çayırova’daydı. Her gittiği yerde büyük sevgi gösterileriyle karşılanan ve Çayırovalılar tarafından adeta bağırlarına basılan Dr. Hakan Höbek ziyaretlerine taksici esnafıyla başladı. Ardından da diğer esnafı gezen Dr. Hakan Höbek, neden aday adayı olduğunu anlattı.

Türkiye çok değişti

AK Parti iktidarıyla birlikte Türkiye’nin büyük bir değişim ve dönüşüm yaşadığını, sağlıktan eğitime, siyasetten hukuka kadar birçok alanda adeta çağ atladığını hatırlatan AK Parti Milletvekili Aday Adayı Dr. Hakan Höbek, “Ben de Türkiye’ye çağ atlatan ekibin en önemli parçalarından biri olmak ve milletvekilliği yapmak istiyorum. Kendimi yeterli donanımda görüyorum. Özellikle sağlık, sosyal ve engelli konularında, AK Parti politikalarına katkıda bulunabilirim” diye konuştu.

Bu seçim önemli

AK Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Dr. Hakan Höbek, 7 Haziran genel seçimlerinden zaferle ayrılacaklarını sözlerine ekledi. Yeni Türkiye projesi, başkanlık sistemi ve yeni anayasanın hazırlanması açısından genel seçimlerin çok önemli olduğunu ifade eden Höbek, “Bu nedenle hepimiz çok çalışmalıyız. Kocaeli’nin sesini en gür şekilde duyurmamız gerekiyor” dedi. Gençlik kolları başkanları da çeşitli sorular yönelttiği Dr. Hakan Höbek’in ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

İlgi çok yüksekti

Çayırova’nın en işlek caddesi olan Fatih Caddesi’ni de boydan boya gezen AK Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Dr. Hakan Höbek, esnafa hayırlı işler diledi. Ziyaretler esnasında karşılaştığı vatandaşlarla da ayak üstü sohbet eden Dr. Hakan Höbek, gördüğü ilgi ve destekten memnundu. Höbek, “Gördüğümüz ilgi, AK Parti iktidarının yeni dönemde de sağlam bir şekilde devam edeceğini bizlere gösteriyor” dedi. Vatandaşlar ve esnaf da Hakan Höbek’in Kocaeli’ni Meclis’te en iyi şekilde temsil edeceğine inandıklarını vurguladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817