ÇAYIROVA SKM 1 KASIM SEÇİMLERİNE KİTLENDİ
 Her gün farklı programlar hazırlayan SKM Başkanlığı, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ve Milletvekili Adayı Şener İnce ile sahaya indi. İlçede bir dizi temaslarda bulunan Şeker ve İnce İlçe Başkanı Zafer Kılıç ile birçok bölgede esnaf ziyareti, kanaat önderi ziyaretleri ve hasta ziyaretleri gerçekleştirdiler. Yoğun geçen program dahilinde ev toplantılarına katılan SKM heyeti, AK Parti hükümetinin yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgiler verirken yerel sorunlar hakkında da gerekli notları alarak sorunların çözümü noktasında gün içerisinde vatandaşa bilgi akışı sağladılar.

Çayırova’lı Sinoplular Şeker ve İnce’yi Konuk Etti

Program dahilindeÇayırova Sinoplular Derneğinde hazırlanan toplantıya katılan AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Vekil Adayı Şener İnce, İlçe Başkanı Zafer Kılıç ve SKM heyeti, dernek yönetimi ve mahalle sakinleri ile bir araya geldiler. Toplantıda konuşma yapan İlçe Başkanı Zafer Kılıç, AK Parti Hükümetinin yerelde ve genelde yapmış olduğu hizmetler hakkında bilgiler verdi.  Yaptığı konuşmasında hizmetlerin artarak devam etmesi için istikrarın sürmesi gerektiğini ifade eden Kılıç “2002 yılında başlayan bu hizmet kervanı bu günden sonra da artarak devam edecektir. Halkımızın desteği ile bu günlere gelen AK Parti dün olduğu gibi bu günde halkla içe ve halkın yanında olmaya devam edecektir” dedi.

Çayırova Kabuk Değiştiriyor

Toplantıda selamlama konuşması yapan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, AK Parti Hükümeti ile ülke genelinde yapılan hizmetlere değinirken ilçemizin de bu hizmetlerden en iyi şekilde faydalandığını ifade etti. Yerel anlamda yapılan hizmetler konusunda da katılımcıların sorularını yanıtlayan Demirci “ kısa sürede ilçemiz kabuk değiştirerek yeni bir görünüme kavuşmuştur. Bu devam eden istikrarın bir göstergesidir” dedi.

İlk Günkü Aşkla Haydi Bismillah

İlk günkü aşkla 'haydi bismillah' diyerek sözlerine başlayan AK parti Kocaeli Milletvekili Adayı Şener İnce, Ak Parti hükümeti ile ülkemiz yerli savunma sanayine kavuştuğunun altını çizerek sözlerine başladı. 13 yılda ülkemizin hizmete doyduğunu ifade eden İnce “ Türkiye AK Parti hükümeti ile hizmet kervanına her gün yeni yatırımlar eklemektedir. Kendi uçağını yapan, yerli savaş gemileri üreten, kendi tankını, topunu yapan güçlü bir Türkiye var. Bu büyümeyi engellemeye çalışan dış güçler olduğu gibi ne yazık ki siyasi yapılarda var. İnanıyorum ki halkımız bu insanların oyununa gelmeyerek 1 Haziran da gereken yanıtı verecektir” dedi.

Yapamayacağımız Hiçbir Şeyi Vaat Etmedik

Söz alan Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, AK Parti’nin seçim beyannamesi hakkında vatandaşların görüş ve önerilerini dinledi. Seçim beyannamesinde hazırlanan tasarılar hakkında bilgiler veren Şeker “ Seçim beyannamemizde olan hükümler ile 7 den 70 her kesime hitap etmekteyiz.  13 yıl önce hayal bile edilemeyen yatırımların Ak Parti iktidarıyla gerçekleşmiştir. İktidar olduğumuz süre içerisinde yapamayacağımız hiçbir şeyi vaat etmedik. Bu söylemlerimiz aslında birer vaat değil yapılması geren asli işlemlerdir. Bunun için her zamankinden daha çok desteğinize ihtiyacımız var. Kendi ayakları üstünde duran güçlü bir Türkiye görmek istemeyen karanlık emellere 1 Kasım günü geren cevabı vereceğinizden eminim” dedi. Program akabinde İlçe Gençlik Kolları tarafından hazırlanan Çayırova Gençlik Platformu üyeleri ile toplantıda bir araya gelen SKM heyeti, gençlerin sorun ve beklentilerini dinledi.

Ülke Yönetimi Gençlere Emanet

Gençlere hitap eden Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker “Başbakanımızın seçim beyannamesinde belirttiği gibi seçilme yaşını inşallah 18'e indireceğiz. Seçme yaşını biz 18'e indirmiştik, seçilme yaşını da 18'e indiriyoruz. 21 yaşında bir çağı kapatıp bir çağı açan bir Sultan'ın nesilleri olarak 18 yaşındaki gençlerimizin dahi ülke yönetiminde etkin bir sorumluluk alabilecek altyapıya sahip olduklarına inanıyoruz. Gençlerimize sınırsız, ücretsiz internete erişme imkanı getiriyoruz, nerede olurlarsa olsunlar. Kendi işini kurmak isteyen gençlerimize proje karşılığı 50 bin liraya kadar karşılıksız nakdi destek vereceğiz.Yeni iş kuran gençlerimize üç yıl boyunca gelir vergisi muafiyeti sağlanacak. İlk kez iş bulan her gencimizin maaşının bir yıl boyunca devlet tarafından ödenecek” dedi. Program soru cevap olarak geç saatlere kadar devam etti. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817