banner2779
banner2752
banner2750

Çayırova’da caddelerin çehresi değişiyor

İlçelere prestij caddeler kazandırmak için imalatlarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Çayırova Şekerpınar Mahallesi Süleyman Demirel Caddesinin üstyapısını yapıyor. Plent miks temel ve binder asfalt serimi yapılan cadde de elektrik altyapısı yer altına alınıyor. Elektrik altyapısının yer altına alınması sonrası caddede dekoratif aydınlatmalar ve parke bordür kaldırım imalatları yapılacak.

ELEKTRİK ALTYAPISI YER ALTINA ALINIYOR

Çayırova Kaymakamlığına ulaşımın sağlandığı 380 metre uzunluktaki Süleyman Demirel Caddesinde asfaltlama çalışması tamamlandı. Elektrik altyapısının yer altına alınması çalışmalarının yapıldığı caddede elektrik altyapısının yer altına alınması sonrası dekoratif aydınlatma direkleri montajı ve parke bordür kaldırım yapılacak. Dekoratif aydınlatma direkleri ve parke kaldırımlarıyla cadde yepyeni bir çehreye kavuşacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751