banner2779
banner2752
banner2750

Çayırova'da iftar birlikte açıldı
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Çayırova Belediyesi tarafından Atatürk Mahallesi'nde düzenlenen iftar programına katıldı. 

 

GENİŞ KATILIM

Yunus Ergüz İlkokulu'nda gerçekleştirilen iftar programına Başkan Karaosmanoğlu'nun yanı sıra Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, AK Parti Çayırova ilçe başkanı Nazmi Özmen, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

 

VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİLER

İlçe halkının büyük bir ilgi gösterdiği iftar programında Çayırovalılar, hep birlikte oruçlarını açmanın mutluluğunu yaşadı. Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu ve Çayırova Belediye Başkanı Demirci; Atatürk Mahallesi'nde kurulan sofraları tek tek gezerek, vatandaşlarla sohbetler etti. İftar saatinin yaklaşmasıyla birlikte Başkanlar Karaosmanoğlu ve Baran, mahalle sakinlerine yemek dağıttılar.

 ​

BİR VE BERABER OLMALIYIZ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Türkiye'nin birlik ve beraberlikle çok daha iyi yerlere geleceğini söyledi. Birlik olmanın adresini 10 Ağustos'ta başbakan ve Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'ı desteklemek olduğunu belirten Başkan Karaosmanoğlu,  "Başbakanımızın cumhurun başkanı olması ile Türkiye'yi daha ileri taşıma noktasında çok önemli bir adım atmış olacağız" dedi.

 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci de Başbakan Erdoğan'ı Cumhurbaşkanı yapmak için bütün güçleri ile çalıştıklarını söyledi

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751