Çayırtepe Spor’dan  Korkmaz’a tebrik
 Başkanlığını Güven Güneş’in yürüttüğü Çayırtepe Spor Kulübü yöneticileri AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz’ı yeniden ilçe başkanlığına aday gösterilmesinden dolayı tebrik etti.

AK Parti İzmit İlçe 3. Olağan kongresinde yeniden aday gösterilen mevcut İlçe Başkanı Ali Korkmaz, tebrikleri kabul etmeye devam ediyor. Bu kapsamda geçtiğimiz gün Çayırtepe Spor Kulübü Başkanı Güven Güneş ve kulüp yönetimi İlçe Başkanı Ali Korkmaz’ı Tepeköy’de bulunan Ecesu Kafe’de ağırladı. İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Tutuş’un da yer aldığı programda, meclis üyeleri Erdoğan Çakır, Mehmet Çetin, Tepeköy Mahalle Muhtarı Celalettin İçöz, Yeşilova ve Tepeköy Mahalle Teşkilatları ve gençleri katılım sağladı.

Ali Korkmaz’ın yeniden aday gösterilmesini memnuniyetle karşıladıklarını söyleyen Kulüp Başkanı Güven Güneş, Korkmaz’ın bu zamana kadar bir çok başarılı çalışmaya imza attığını ifade ederek, bundan sonraki süreç içinde başarılar diledi.  Başkan Korkmaz ise, kendisi için organize edilen programdan dolayı teşekkür ederek, Güven Güneş’i de Kulüp Başkanlığına seçilmesinden dolayı yeniden tebrik etti ve çalışmalarında başarılar diledi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817