Cebeci de İkinci Etap çalışması başladı
 Gerçekleştirdiği sahil düzenleme çalışmalarıyla Kocaeli'nde Karadeniz kıyılarının cazibesini arttıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, halkın faydalanabileceği sahil şeridini daha da genişletiyor. Kerpe, Kefken, Kovanağzı ve Cebeci'de yapılan sahil düzenlemeleriyle bölge yaz aylarının vazgeçilmez mekânlar oldu. Büyükşehir Belediyesi Cebeci'de yapacağı ikinci etap çalışmasıyla sahili sosyal donatı alanlarıyla daha da renklendirecek.

 

35 BİN METREKARE ALAN

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Cebeci sahiline gerçekleştirilen  ikinci etap sahil projesi 35 bin metrekare  alanda gerçekleşecek, çalışmanın içerisinde pek çok aktivite alanı da  yer alacak. Proje kapsamında 420 metrekare yürüyüş yolu ve aydınlatması yapılacak. Projenin kapsamında  kayık  çekçek yeri, 2 adet  duş yeri, 2 adet wc , 2 adet soyunma kabini ve  sulama sistemi bulunacak.

 

AKTİVİTE ALANLARI BULUNACAK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında Cebeci 2.Etap sahil düzenleme projesi içerisinde pek çok aktivite alanı da yer alıyor. Proje kapsamında 1 adet plaj futbol sahası, 1 adet kafetarya,2 adet kamelya, 12 adet satış birimi bulunuyor.

 

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından devam eden Cebeci sahil 2. Etap düzenleme projesi çalışmaları devam ediyor. Projenin önümüzdeki yaz ayında  vatandaşların hizmetine  girmesi planlanıyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817