Cebeci güney sahillerini aratmayacak
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin Kandıra’nın Cebeci mahallesinde yürüttüğü bir dizi çalışmayla bölge daha fazla insanı kendine çekecek. Altyapısı yenilenen mahallenin cadde ve sokaklarının büyük bölümü parkeyle kaplandı. Çalışmalar tamamlandığında Cebeci pırıl pırıl sokaklarıyla güney sahillerini aratmayacak. 

 

TOPRAK ALTINDA 10 MİLYONLUK YATIRIM

Cebeci’nin Büyükşehir’in çalışmalarıyla büyük bir değişim içerisine girdiğini söyleyen Muhtar Firdevs Kanyılmaz, “Buralar çok bakımsızdı. Büyükşehir Belediyemiz buraya el attı. Olabileceğinin en iyisini yapılıyor” dedi. Cebeci’de parke dışında hizmet görünmediğini ifade eden muhtar Kanyılamaz şunları kaydetti: “Ancak toprağın altında 10 milyonluk bir altyapı yatırımı var. Altyapı yenilendikten sonra üstyapı çalışmasıyla Cebeci pırıl pırıl oldu. Halkım adına Büyükşehir’e teşekkür ediyorum”

 

İSATNBUL VE SAKARYA’NIN TATİL MEKÂNI

Çalışmalar tamamlandığında Cebeci’nin güney sahillerini kadar güzel bir yer olacağını belirten Cebeci Muhtarı Kanyılmaz  “Burası sadece Kocaeli’nin değil yakınlığı nedeniyle aynı zamanda Sakarya ve İstanbul için de vazgeçilmez bir tatil mekânı. Her yıl su problemimiz oluyordu. Büyükşehir Belediyesi bin tonluk su deposuyla bu sorunu da giderdi” şeklinde konuştu.

 

SAHİLE YÜRÜYÜŞ YOLU

Büyükşehir Belediyesi Cebeci’de parke çalışmasını yanı sıra sahilde yürüyüş yolu da yapıyor. Yaklaşık 200 metre uzunluğundaki yürüyüş yolunda aydınlatma direkleriyle ışıklandırılacak. Baskı beton dökülerek oluşturulan yürüyüş zemine döşenecek dekoratif karolarla renklendirilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817