Cebeci- Kovanağzı yolu asfaltlandı
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yol çalışmalarına devam ediyor. Kandıra’da altyapı çalışmaları tamamlanan yolların Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. Çalışma kapsamında Kefken ile Kovanağzı arasındaki 700 metrelik yol bölümü asfaltlandı.

 

BİN 200 TON ASFALT

Yenilenen yola yaklaşık bin 200 ton sıcak asfalt serildi. Asfalt çalışması tamamlanan bu bölümde bin 500 metre bordür ve 2 bin metrekare parke işi yapılacak. Cebeci bölgesinde de 7 kilometrelik yolda çalışmalar devam ediyor.

 

CEBECİ-KEFKEN YOLUDA YENİLENİYOR

Cebeci-Kefken arasındaki bağlantı yolunda da yol yenileme çalışmaları yapılıyor. Bu kapsamda Cebeci merkezden geçen yol bölümü sıcak asfaltla kaplanacak. Yolun diğer kısımlarına ise soğuk asfalt yapılacak. Altyapısı tamamlanan 2 kilometrelik bölümde çalışmalar tamamlanmak üzere.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817