ÇEÇEN CİNAYETİNDE 3 GÖZALTI..

11 Mayıs Çarşamba akşamı Körfez İlimtepe Mahallesi 4. Etap bloklarında meydana gelen ve Çeçen asıllı bir kişinin vurularak öldürüldüğü olayla ilgili olarak 3 Çeçen zanlı gözaltına alındı. Edinilen bilgi ve iddialara göre; Olaydan sonra soruşturmayı çok yönlü olarak sürdüren Körfez İlçe Jandarma ekipleri, elde ettikleri bulgular ve kamera görüntüleri doğrultusunda Emi İ. (30), Salakh İ. (22) ve Selakh A. (22) isimli Çeçen asıllı şahısları gözaltına aldı.

 

SURİYE'YE GİTMEK İÇİN PARA VERDİLER

Yapılan sorgulama sonrasında suçu karakolda kabul etmeyen 3 zanlının, öldürülen Ruslan İsrapilov’u (46) tanıdıkları ve aralarında menfaate dayalı alışveriş olduğu belirlendi. İddialara göre; Suriye’ye geçmek isteyen 3 Çeçen asıllı şahıs, tercümanlık yapması ve geçişlerini sağlaması için Ruslan İsrapilov’a bir miktar para verdi. Ancak İsrapilov bu sözünü tutmadı ve şahıslarla arasında tartışma yaşandı. Jandarma, buna dayalı bir cinayet olabileceği şüphesi ile 3 kişiyi gözaltına aldı ve mahkemeye sevk etti. Savcı karşısında ifade veren 3 şahıs, tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817