ÇED TOPLANTISINDA VATANDAŞLAR SALONA SIĞMADI
Körfez’e bağlı Sevindikli Köyü’nde Kuzey Marmara Otoyolu ÇED toplantısında vatandaşlar hazırlanan kahveye sığamadı. Saat 11.00’de başlayan toplantıda salon dışında kalan vatandaşlar için özel olarak ses sitemi de hazırlandı. Proje yöneticisi Tolga Balta, katılımcılara kısa bir bilgi verdi. Bilgilendirmeye göre hazırlanan 8 toplantıdan 5.’sinin yapıldığının altı çizildi. Toplantıda çevre müdürlüğünden gelen yetkililer tarafından geniş çaplı bilgilendirmede yapıldı.


Vatandaşlar ve köy muhtarları, tarım alanlarının tarihi dokunun ağaçların şu havzalarinin korunmasını istediler. Yapılan açıklamada 12 üst geçit, 80 adet hayvanların geçebileceği menfezler olacağı, itiraz olursa değişiklik yapılabileceği söylenerek doğal yapı incelendi "yer üstü ve altı tarihi eserler tespit edildi ve korunacak" denildi.



Toplantıda Genel Müdür Yardımcısı İnanç Yapar, Proje Yöneticisi Tolga Balta, Proje İzleme Şube Müdürü Remzi Kurtar, Kamulaştırma Şube Müdürü Mustafa Görgün, Çevre Şube Müdürü Veren Serbest, Proje Teknik Koordinatörü Burcu Yazgan Karabalı bilgi verdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817