banner2779
banner2752
banner2750

ÇEKÇEKÇİLERE İZİN YOK
 İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, çek çek tabir edilen araçlarıyla kağıt toplayanlara izin vermiyor. Zabıta yetkilileri, gelişigüzel, mevzuata aykırı ve kayıt dışı olarak geri dönüşüm malzemesi toplayan şahıslara izin verilmediğini belirterek” özellikle şehir merkezinde çekçek diye tabir edilen araçlarıyla geri dönüşüm malzemesi toplayan şahıslara yönelik denetimleri sıklaştırdık. Bu konuda defalarca uyarılarda bulunmamıza rağmen bu kişiler, kağıt toplayarak hem haksız kazanç elde ediyorlar hem de çevre kirliliğine neden oluyorlar. Uyarıları dikkate almayan kişilerin araçlarına el konulup haklarında da yasal işlem yapılıyor” dediler.

 ESNAFA UYARI

 Zabıta yetkilileri, esnaflara da uyarıda bulunarak” kağıt toplayanlar, hem görsel kirlilik oluşturuyor hem de yaya ve araç trafiğini olumsuz yönde etkiliyorlar. Esnaflardan geri dönüşüm malzemelerini bu kişilere değil, mevzuata uygun şekilde toplayan kişilere vermelerini istiyoruz” şeklinde konuştular. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751