banner2779
banner2752
banner2750

Çekirge bir sıçradı, iki sıçradı, üçüncüde Opak Yakaladı

Uzun zamandır Körfez İlçe emniyeti tarafından aranan profesyonel hırsız Hacıosman Faresi lakaplı M.V.E. bu kez kaçamadı. Üzerinde sahte kimlikle dolaşan hırsızı yakalanmasının ardından Körfez rahat bir nefes aldı. Körfez’deki emniyet ortamı Körfez İlçe Emniyet Müdürü Opak göreve geldikten sonra güçlenmesi dikkat çekiyor.

POLİS-HIRSIZ KOVALAMACASI

Edinilen bilgiye göre; Geçtiğimiz gün saat : 20.oo sularında Hacıosman mahallesindeki ikamet ettiği evine gelen B.Ç isimli vatandaş hırsız M.V.E.’nin evinde olduğunu farketti. Evin içerisinde yaşanan kısa bir kovalamacadan dolayı hırsız evden kaçtı. B.Ç. isimli şahış hemen emniyet güçlerine haber verdi.  Körfez Emniyeti her yeri abluka altına altı ve Hacıosman Faresi M.V.E. kısa sürede yakalandı. Hacıosman mahallesi sakinleri ve Körfezli vatandaşlar rahat bir nefes aldı.

MAHALLEYİ SOYDU

Ayrıca hırsız M.V.E’nin daha önce aynı mahallede bir eve girerek iki adet burma bilezik, iki adet altın takı seti, dört adet altın yüzük, Bin tl paranın çalınması olayına karıştığı belirlendi ve yine başka bir eve girerek bir adet altın bilezik, iki adet altın zincir kolye, iki adet altın yüzük ve binbeşyüz TL paranın çalınması olayını gerçekleştirdiğini kabul etti. Dört ayrı hırsızlık suçundan aranan Hacıosman faresi lakaplı M.E.V. tutuklanarak cezaevine gönderildi. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751