banner2779
banner2752
banner2750

ÇELİK, PEHLİVAN'I DESTEKLEYECEĞİZ
 Ak Partinin ağır toplarından Mustafa Çelik yaklaşan yerel seçimler öncesi Başkan Yunus Pehlivan'a destek  vereceklerini açıkladı. Çelik, ekibimizle yaptığımız istişareler neticesinde Başkanımız Yunus Pehlivan'ı destekleme kararı aldık. dedi. Çelik''
Kocaeli ilimizin güzel ve yaşanabilir ilçesi Körfez ilçemizde...
Yaklaşan yerel yönetimler seçimleri için, güzel ve hayırlı bir süreç Belediye başkan aday adayları için başlamıştır.
Benim gibi AKPARTİYE gönül vermiş dostlarımız, arkadaşlarımız ve bazı büyüklerimiz ile yapmış oldu-ğumuz istişareler sonucunda hangi belediye başkan aday adayımızın yanında yer almamız gerektiğine karar verdik.
Bu kararı alırken, bütün belediye başkan aday adaylarımızın bu işi yapabileceklerini hepsinin de sonuç ne olursa olsun birlikte ve beraber olarak AKPARTİYE güç kazandıracaklarına inandığımızı da belirttik.
Bizim dostlarımızın olduğu gibi diğer tüm aday adayı arkadaşlarımızın da yanlarında ve aynı tarafta olan çok değerli arkadaşlarımızın olduğu da aşikardır.
Bu süreçte herkesin bir aday yanında olabileceğini, diğer tüm aday adayı arkadaşlarımızın da buna gönül koymamalarını ayrıca rica ederim.
Ve almış olduğumuz karar kısaca şöyledir; iki dönemdir belediye başkanlığını başarı ile yürüten ve partimizin her kademesin de 3. dönem olan ustalık dönemini yaşamış bütün yöneticilerimiz gibi şim-diki belediye başkanımız sayın YUNUS PEHLİVAN abimizin 3. dönem yani ustalık dönemini yaşamasının uygun olduğuna karar vererek yanında yer almaya karar vermiş bulunuyoruz.


Başkanımız sayın YUNUS PEHLİVAN'a hayırlı olsun diyor...
Diğer aday adayı arkadaşlarımıza da başarılar diliyoruz...
Belediye başkan adayımız kim olursa olsun bir partili olarak, AKPARTİMİZE yakışır şekilde adayımızın yanında AK PARTİYE güç ve kuvvet vereceğimizi de ayrıca bildirmek isteriz.
Bütün gönül dostlarımızı sevgi ve saygılarımızı sunar selamlarımı iletirim dedi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751