banner2779
banner2752
banner2750

Çelik, “Tedbirini Al, Pişman  Olma”

Körfez İlçe Fatih Mahallesi Eşref Bitlis Caddesi No:29 adresinde 36 yıllık baba mesleğini devam ettiren Censan Yangın ve Güvenlik Sistemleri isimli iş yerinin sahibi genç girişimci iş adamı Cenk Çelik, yangına karşı tedbirin asla ihmale gelmeyeceğini anlattı. Baba mesleğini icra eden Çelik, ' Yangına karşı tedbir almak, her vatandaşın ve her kesin bir görevidir. Yangına karşı alınacak önemlerde asla ihmalkarlık olamaz. Çünkü yapılacak en ufak bir ihmalkarlık, bir insanın bütün birikimlerini, hayallerini, geleceğini yok edebilir. Bu yüzden her şeyden önce yangına tedbirli olmak gerekir' dedi.

Çelik, ' Yangın algılama ve ihbar sistemleri, davlumbaz söndürme sistemleri, köpüklü söndürme sistemleri, sprinker söndürme sistemleri, gazlı söndürme sistemleri, araç yangın söndürme sistemleri, portatif yangın söndürme sistemleri, akıllı yangın söndürme sistemleri, yangın dolap sistemleri üzerine hizmet veriyoruz. Her evin ve her iş yerinin mutlaka yangın söndürmeye karşı bir tedbirinin olması gerekir' dedi. Kendi alanında uzman kişilerle çalıştıklarını belirten Çelik, ' Bu işi herkes yapamaz. Uzman işidir. Tedbir alayım derken; insanlar mağdur olabilir. Merdiven altı iş yapanlara karşı vatandaşlarımızın uyanık ve dikkatli olması gerekir" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751