CEMİL YAMAN: HALKIN MESAJINI ANLADIK
 Cemil Yaman’ın ziyaretinde ilçe teşkilatı, İlçe Başkanı Osman Badem ile birlikte, kalabalık yönetim gurubu olarak hazır bulundu. İlçe Başkanı Osman Badem, 7 Haziran seçimlerinin tam bir kabus olduğunu ifade ederek, ‘’Sonuçlar açıklandığında hepimiz ağlamaklı olmuştuk. Sonraki süreçte yaşananlar ile halkımız yeniden tek başına iktidar olma şansını verdi. Bu sonuçların ülkemize ve tüm İslam Alemi’ne hayırlı olmasını dilerim. 7. Milletvekilliği için Cemil Yaman’a inandık ve güvendik, çalışmalarımızın sonucunu da aldık’’ dedi.

Cemil Yaman yaptığı konuşmasına, oy veren ve vermeyen her kese teşekkür ederek başladı ve ‘’7 Haziran en önemli dönemeçlerden birisiydi. Kalkın mesajını en iyi biz algıladık, keşke diğer partiler de iyi algılayabilselerdi. Onlar mesajı alamadılar, biz gereğini yaptık ve halkımız da karşılığını verdi. 7 Haziran’ı unutmayacağız, bunu hatırlayıp aynı olayı yaşamamalıyız. Benim için kazanmam değil, AKP’nin tek başına lider olması önemliydi. Ben seçimlerde yüzde 47-50 arası sonuç bekliyordum. Halk gereğini yaptı şimdi sıra bizde, halkı ihmal etmeyeceğiz seçim bitti çalışma dönemi başladı, benim telefonum sürekli açık olacak ve şarjı hiç bitmeyecek’’ dedi.

Ziyaret toplantısında, 65 yaş taşımacılığı gündeme geldi ve bu uygulamanın yalnızca Kocaeli’nde problemin olduğu söylendi. Cemil Yaman konuyu takip edeceklerini ve meclis açıldığında bununla ilgili çalışma yapacaklarını söyledi. Daha sonra Cemil Yaman ve arkadaşları, İlçe Başkanı Osman Badem ile birlikte önce Körfez Belediye Başkan İsmail Baran’ı, daha sonra da KTO Başkanı Mustafa Efe’yi ziyaret etti. Bu ziyarette de Mustafa Efe, ilçe ile ilgili sorunları aktararak, Yaman’dan çözüm için destek istedi.


,

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817