banner2779
banner2752
banner2750

CEMİL YAMAN’DAN KÖRFEZ TURU

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ve AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna ile birlikte gün boyunca Körfez’de ziyaretlerde ve istişarelerde bulundu. Yapılan ziyaretlerde vatandaşların Körfez’de yapılan projelerle ilgili teveccüh gösterdiğini belirten Yaman, “Bu da başkanımızın insan odaklı çalışmalarının ne kadar doğru olduğunun en büyük göstergesi” dedi.

KÖKLERİMİZDEN KOPMAYACAĞIZ

Hacı Osman Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Yaman, ilk olarak Başkan Söğüt ile birlikte Muhtar Sami Zorlu’yu ziyaret etti. Daha sonra mahallede bulunan esnafları ziyaret eden Yaman, vatandaşlarla da sohbet etti. AK Parti’nin istişare kurulu üyelerini de ziyaretler gerçekleştiren Yaman, “Köklerimizden kopmadan, ahde vefayı da elden bırakmadan tüm dostlarımızı kucaklamaya devam ediyoruz” dedi.

YAPILANLAR ORTADA

“AK Parti eşittir gönül belediyeciliği” diyen Milletvekili Yaman, “Yapılan çalışmalar ortada. Körfez’de, Kocaeli’nde ve Türkiye’de AK Parti ile birlikte belediyecilik yeniden yazıldı. Kentlerimizin eksiklikleri giderilirken, bizler de ülkemizi geleceğe hazırlamak adına Cumhurbaşkanımızın önderliğinde önemli çalışmaları hayata geçiriyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751