banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Cemil Yaman’ın  hızına yetişilmiyor

 AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, milletvekilliği seçilmesinin ardından neredeyse gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle seçim bölgesi Kocaeli’de hemen hemen tüm ilçelerde ki programlara katılmaya çalışan Yaman, ayrıca TBMM’de ki görevi yanı sıra birçok önemli görevlerde yer alarak hizmet etmeye çalışıyor.


YAMAN VE BERABERİNDEKİLER BRÜKSELDE

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman gerek TBMM’de gerekse seçim bölgesinde ki koşuşturmasının ardından görev aldığı Hakkari fahri milletvekilliği, İçişleri Komisyon üyeliği ve son olarak Brüksel’de düzenlenen AB bölgesel politikalarının tartışıldığı konferansa katılması için görevlendirilmesinin ardından dün Brüksel’e gitti.


PARLAMENTOLAR ARASI KONFERANSA KATILACAKLAR

Brüksel’de düzenlenen “Genişleme Bölgesinde Yerel ve Bölgesel Yönetimler ve AB Bölgesel Politikası” parlamentolar arası konferansına katılmak üzere önceki gün Belçika’ya gitti. TBMM tarafından görevlendirilen Yaman, Kahramanmaraş Milletvekili ve İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç, Konya Milletvekili ve İçişleri Komisyonu Sözcüsü Mustafa Baloğlu, İzmir Milletvekili ve İçişleri Komisyonu üyesi Murat Bakan, İzmir Milletvekili ve Çevre Komisyonu üyesi Ertuğrul Kürkçü ve Dış İlişkiler ve Protokol Başkanlığı görevlisi Deniz Cankuş ile birlikte Brüksel’e gitti.

BRÜKSEL’DE GÖRÜŞMELER YAPACAKLAR

Burada iki gün boyunca sürecek olan konferansa katılan Yaman ve beraberindekiler Mahalli İdareler, Belediyeler Birliği, Avrupa Bölgeler Meclisi, Türkiye Belçika ikili ilişkileri, Türkiye AB ikili ilişkileri konularında görüş alışverişinde bulunacaklar. Konferans öncesi bir dizi ziyarette gerçekleştiren Yaman ve beraberindekiler ilk olarak AB nezdindeki Daimi Temsilciliğimize Daimi Temsilci Yardımcısı olarak atanan Ayşe Uzer’i ziyaret ettiler. Yaman ve beraberindekiler iki günlük görüşmelerin ardından yurda dönecekler.     

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826