banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

CENAZEDE DE DÜĞÜNDE DE VATANDAŞLARLA BİRLİKTE

Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen, talep ve önerilerini dinleyen Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, acı tatlı günlerinde yalnız bırakmıyor

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, bir yandan davet edildiği nikah ve düğün merasimlerine icabet ederek vatandaşların en mutlu anlarına ortak olurken, hayatını kaybeden hemşerilerinin yakınlarına da taziye ziyaretlerinde bulunuyor. Başkan İsmail Baran haftanın ilk günü ilk olarak Aysun ve Birkan çiftinin düğün törenine katıldı. Genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

TAZİYEYE GİTTİ

Başkan İsmail Baran, gün içerisinde hayatını kaybeden hemşerilerinin yakınlarına da taziye ziyaretinde bulundu. Genç yaşta hayatını kaybeden Mehmet Burak Okançay’ın evine taziye ziyaretinde bulunan Başkan İsmail Baran’a, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt ve ilçe yönetimi de eşlik etti. Başkan İsmail Baran daha sonra Mehmet Çarboğa için de taziye ziyaretinde bulundu, dua etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826