Cenazede kalp krizi geçirip öldü!
 

Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği ile TOBB Kadın Girişimciler Kurulu üyesi olan Kartepe İlçesi Köseköyde bulunan İnka Boya Fabrikasının sahibi Kezban Onay, bir süre önce yakalandığı kanser hastalığı nedeniyle vefat etti. Evli ve 1 çocuk sahibi olan 45 yaşındaki Kezban Onay'ın Maşukiye Acısu Merkez Camiinde cenaze namazı kılınırkek üzücü bir olay yaşandı.

Cenazeye katılan ve bir aile dostu olduğu öğrenilen evli 3 çocuk babası Çelik Halat Fabrikasının eski müdürlerinden olan Şükrü Aygün(68) aniden fanalaştı. Aygün’ün fenalaştığın görenler hemen 112 ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen 112 erkipleri Aygün’ü Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırdı. Aygün yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817