Çenedağspor’dan Başkan Alemdar’a teşekkür ziyareti

Spor üzerine sohbet edildi

Bu sezon 2. Amatör Küme’de şampiyonluk mücadelesi verecek olan Çenedağspor Kulübü yönetimi, Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar’a bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Çenedağspor Kulübü Başkanı Nevzat Bayram’ın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri Kenan Yeşiltaş, Levent Muti, Olgun Kargın ve Taner Alşan’ın da hazır bulunduğu ziyarette spor üzerine sohbet edildi.

Gençliğe hizmet edenin yanındayız’

Çenedağspor Kulübü olarak gençliğe hizmet etmeyi ilke edindiklerini belirten kulüp başkanı Nevzat Bayram, spora her zaman büyük destek veren Başkan Alemdar’a yönetim kurulu adına teşekkürlerini iletti. Spor camiasına katkı sunmaktan mutluluk duyduğunu belirten Başkan Alemdar ise gençliğe hizmet eden her kulübün, her çalışmanın yanında olduğunu belirterek, Çenedağsporlu yöneticileri kutladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817