Çenesuyu Arabistan’da

Derince Belediyesi’nin yan kuruluşu olan ve Kocaeli’nin en önemli sembolü  Çenesuyu, Avrupa ülkelerinden sonra Arap Yarımadası’na da açıldı. Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar’ın belediye başkanı olmasıyla birlikte hızlı bir büyüme sürecine giren Çenesuyu A.Ş, yurt içi pazarından sonra yurt dışındaki pazarlarda da ciddi bir potansiyele ulaştı. Kocaeli’den sonra Marmara Bölgesi ve Türkiye’nin kuzey ve batı bölgelerinde geniş bir dağıtım ağına ulaşan Çenesuyu, Hollanda, Almanya, İngiltere ve Polonya gibi Avrupa ülkelerinden sonra şimdi de Suudi Arabistan pazarına giriyor.

 

Arapça Çenesuyu Logosu

Çenesuyu A.Ş’nin aracı bayi kullanmadan direkt olarak anlaşmaya vardığı Suudi Arabistanlı Halagt Alamal Altijara Est isimli firma, 0,33, 0,5 ve 1,5’luk petlerden oluşan 260 tonluk ilk partiyi Derince Limanı’ndan teslim aldı. Her yıl yüz binlerce Türk vatandaşının hac ve umre ziyareti için gittiği Suudi Arabistan’a yapılacak su satışının 500 ton civarında olması bekleniyor. Çenesuyu’nun daimi tüketicileri de böylece Avrupa’da olduğu gibi kutsal topraklarda da alışık olduğu damak tadını bulabilecek. Çenesuyu, Arap müşterileri için Arapça logo da tasarladı.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817