banner2779
banner2752
banner2750

Çenesuyu Hemşehri Dernekleri Turnuvası'nda Kuralar Çekildi

Büyük Heyecan Başlıyor

Sivil toplum kuruluşları ile farklı renklerin, farklı kültürlerin bir arada olduğu Derince’de oluşturulan Hemşehri Dernekleri Platformu’nun çalışmaları sürüyor. Derneklerin faaliyetlerini her zaman destekleyen Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün geçtiğimiz günlerde Hemşehri Dernekleri Platformu ile bir araya gelmiş ve futbol turnuvası yapılması kararlaştırılmıştı. Derince’deki 20 takımın katılımıyla gerçekleşecek olan Çenesuyu Hemşehri Dernekleri Turnuvası'nın kura çekimi ise Yelken Kafe’de düzenlenen toplantı ile gerçekleşti. Başkan Aygün ile birlikte Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar, STK başkan ve yöneticilerinin katıldığı kura çekiminde gruplar ve turnuvanın statüsü belirlendi.

Başkan Aygün’den Mesajlar

20 takımın beşerli dört ayrı gruba ayrıldığı turnuvada müsabakalar Bahattin Çelik Spor Kompleksi ve Yenikent Halı Saha Tesisleri’nde oynanacak. Turnuva öncesi bir değerlendirme yapan Başkan Aygün, “Derince Hemşehri Dernekleri Platformu ile birlikte düzenlediğimiz Çenesuyu Hemşehri Dernekleri Turnuvası'nın kura çekimi için sivil toplum kuruluşlarımızın kıymetli başkan ve yöneticileri ile bir araya geldik. İlçemizin en önemli zenginliği olan derneklerimizin katılımıyla gerçekleşecek futbol turnuvamızı önemsiyor ve destekliyoruz. Centilmenlik, saygı, sevgi ve dostluk bağlarının pekişmesine vesile olması temennisiyle etkinliğimize iştirak eden tüm derneklerimize başarılar diliyorum” dedi.

A GRUBU:

Marmara Mardinliler Derneği

Derince Taşköprülüler Derneği

Çınarlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği

Kocaeli Gümüşhaneliler Derneği

Derince Lisesi Mezunları Derneği

B GRUBU:

Çankırılılar Derneği

Serhat İlleri Kars-Ardahan-Iğdır Derneği

Vartolular Derneği

Bayburtlular Derneği

Şairler ve Ozanlar Derneği

C GRUBU:

Adıyamanlılar Derneği

Yörükler Derneği

Düzce Dibektaşı Derneği

Derince Belediyesi

Artvinliler Derneği

D GRUBU:

Sarıkamışlılar Derneği

Kocaeli Karslılar Derneği

Vanlılar Derneği

Kiğı Yayladere Derneği

Kocaeli Erzurumlular Derneği

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751