banner2779
banner2752
banner2750

“Çenesuyu markasını  hep beraber koruyalım”
 Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut ve meclis üyeleri ilçenin Türkiye’ye ve dış ülkelere açılan en önemli sembolü olan Çenesuyu A.Ş. Tesisleri’nde bir dizi inceleme yaptı. Şeffaflık ve hesap verilebilirlik unsurlarının kendileri için büyük önem taşıdığını belirten Başkan Bulut, “Çenesuyu markasını hep beraber koruyalım” mesajını verdi

Şeffaf belediyecilik örneği

Derince Belediye Meclisi’nin Ekim ayı olağan toplantısı öncesinde belediye meclis üyeleri Başkan Bulut önderliğinde ilk olarak Çenesuyu A.Ş. Tesisleri’nde bir araya geldi. Derince Belediyesi iştiraklerinden olan Çenesuyu A.Ş.’de gerçekleşen görüşmede AK Parti, CHP ve MHP’li meclis üyeleri hazır bulunurken Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, şeffaflık ve hesap verilebilirlik ilkelerinin kendileri için olmazsa olmaz unsurlar olduğunu belirterek, Çenesuyu A.Ş. bünyesindeki fabrikada yapılan çalışmalarla ilgili meclis üyelerini bilgilendirdi. Osmanlı’dan günümüze dek uzanan Çenesuyu’nun artık kent sınırlarını da aşan bir marka haline geldiğini belirten Başkan Bulut, yaptığı konuşmada 6 aylık görevleri süresince fabrikada yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

“Çenesuyu hepimizin değeri”

Çenesuyu’nun şu an itibariyle Marmara Bölgesi’nin önde gelen markalarından biri konumunda olduğunu belirten Başkan Bulut “Belediyemiz iştiraki olan Çenesuyu şu an marka olarak çok önemli bir noktada. Çenesuyu markamızı en güzel şekilde koruyarak, değerlendirmek amacındayız. Bizler samimi olduğumuz sürece bu şirket yönetilir. Bizim için önemli olan su kaynağını iyi değerlendirmek. Su kaynaklarının arttırılması ve yenilenmesi noktasında çalışmalarımız var. Bu kurak aylarda bile günde 500 ton su üretimi gerçekleştiriyoruz. Bizim için şeffaflık unsuru da çok önemli. Siz değerli meclis üyelerimizle buradaki çalışmalarımızı paylaşmayı sürdüreceğiz. Göreve geldikten sonra Çenesuyu markasının değerini en üst seviyeye çıkartmak için gayret sarf ettik. Çenesuyu hepimizin değeri ve bu değeri sizlerle birlikte daha da arttırmalıyız.” dedi.

Meclis üyelerinden teşekkür

Başkan Bulut’un şeffaf yönetim anlayışından duydukları memnuniyeti dile getiren meclis üyeleri ise yapılan uygulamanın örnek olması gerektiğini ifade ederek Çenesuyu markasının korunması için ellerinden geleni yapacaklarını ve çalışmalara katkı sunacaklarını belirttiler. Konuşmaların ardından Başkan Bulut ve meclis üyeleri bir süre tesisleri gezerek, incelemelerde bulundu. Burada meclis üyelerine bilgiler veren Başkan Bulut, bu tarz toplantıların devam edeceğini ifade etti. Çenesuyu Tesisleri’nde gerçekleşen bilgilendirme toplantısının ardından ise meclis üyeleri Ekim ayı olağan meclis toplantısı için Derince Belediyesi’nde bir kez daha bir araya geldi. Başkan Bulut’un yönettiği ve katiplikleri Mustafa Tırpan ile İbrahim Eren’in yaptığı belediye meclisinde görüşülen beş gündem maddesi de oy birliği ile kabul edilirken, bir sonraki meclis toplantısının tarihi 15 Ekim Çarşamba günü olarak belirlendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751