ÇENESUYU'NDAN KİTAP FUARI'NA DESTEK
 Kitap varsa Çenesuyu da var

Bugüne dek sosyal, sportif ve kültürel projelere her zaman katkı sunan ve adından söz ettiren Çenesuyu A.Ş., Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl 8. Kez organize ettiği Kocaeli Kitap Fuarı’na da “Kitap varsa Çenesuyu da var” sloganıyla destek oluyor. Bu bağlamda 14 Mayıs Cumartesi günü saat 11.00’de düzenlenen törenle açılışı gerçekleştirilen 8. Kocaeli Kitap Fuarı’nda Derince Belediyesi’nin iştiraklerinden Çenesuyu da açtığı stantla kitap alan herkese su ikramında bulunuyor.

 

Sosyal projelere katkı

Fuarın ilk günü Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut da açılışa katılarak, Çenesuyu standında protokol mensupları ve kitapseverleri ağırladı. Çenesuyu standının fuarın kapanış gününe dek açık kalacağını belirten Başkan Bulut, “Çenesuyu’muzun öncülüğünde kültürel ve sosyal projelere hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu vesileyle tüm Derincelileri de Büyükşehir Belediyesinin bu yıl 8. kez organize ettiği kitap şölenine davet ediyorum” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817