ÇENESUYU’NU BÖLGEDE LİDER YAPACAK MAKİNELER GELDİ
 Makineler Fransa’dan geldi

Derince’nin en önemli markası olan Çenesuyu’nun üretim kapasitesini arttırarak, pazar payını büyütmek için çalışmalar yürüten Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Fransız firması Sidel ile anlaşmaya varmıştı. Mevcut makine saatte 12 bin pet şişe üretirken, saatte 45 bin pet şişe üretecek olan yeni makine ile birlikte dört katına çıkan üretim kapasitesi saatte 57 bine çıkıyor. Çenesuyu’nu alanında lider konumuna taşıyacak olan makinelerin Fransa’dan yapılan nakil işlemi tamamlandı. Deniz yoluyla ülkemize gelen ve buradan tırlarla Çenesuyu A.Ş. üretim sahasına getirilen makineler, yakın zamanda inşaatı tamamlanan Çenesuyu’nun 2 bin m2’lik fabrikadaki yeni ek binasına taşındı.

 

Başkan Bulut çalışmaları inceledi

Makinelerin fabrikaya nakil işlemleri esnasında Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut da hazır bulunarak, yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Çenesuyu’nun su rezervinin arttığını ve yeni makine ile birlikte günlük ortalama 1 milyonu aşkın şişeleme yapmayı planladıklarını belirten Başkan Bulut “Yeni makineler aynı zamanda fabrikamızın üretim kapasitesini 4 katına çıkarmakla birlikte yüzde 45 elektrik ve yüzde 30 su tasarrufu da sağlıyor” dedi.  Yeni makinelerin montaj işlemlerinin tamamlanmasıyla birlikte üretime geçmesi planlanıyor.

 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817