banner2779
banner2752
banner2750

Cengiz Kan’a kahveli teşekkür
 Yolları asfaltlanan Gurbetçiler Caddesi sakinleri, teşekkür amacıyla Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan’a kahve içmeye davet etti

 

Son dönemde adeta üstyapı seferberliğinin yaşandığı Kandıra merkez cadde ve sokaklarında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa olarak çalışmalarını gerçekleştiren Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Yol Bakım Onarım ve Şube Şefliği ekipleri son olarak Gurbetçiler Caddesi, Çocuk Sokak ve Kırçiçeği Sokak'ı asfaltladı. Çalışmaları bizzat yerinde inceleyen Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan da ekiplerle görüşerek bilgi alırken, gördüğü eksiklikler noktasında da uyarılarda bulundu.

SÖZÜMÜZÜ TUTUYORUZ

Cengiz Kan’a incelemeleri sırasında AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erdinç Şentürk ile yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile koordine bir şekilde yürüttükleri çalışmalar neticesinde Kandıra’da adeta asfaltsız sokak ve cadde bırakmadıklarını belirten Başkan Cengiz Kan, “Havaların da güzel gitmesini fırsat bilen ekiplerimiz, çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Vatandaşlara verdiğimiz sözleri tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

VATANDAŞ ÇOK MEMNUN

Yol çalışmalarıyla ilgili görüşlerini dile getiren bölge sakinlerinden Şenol Sol ve eşi Nagehan Hanım da, “20 yılı aşkın zamandır yolda herhangi bir çalışma olmadı, ama biz hep asfaltlanmasını bekledik. Cengiz başkanımız isteklerimizi karşılıksız bırakmayarak sonunda yolumuzun kullanıma elverişli hale gelmesini sağladı. Kış ayları öncesinde gerçekleştirilen çalışmalardan dolayı Başkan Kan'a ve ekiplere sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi. Sol çifti, Başkanlar Kan ve Şentürk’e kahve ikramında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751