Cengiz Kan’dan en anlamlı destek

Sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket eden Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, toplumun tüm kesimlerini kucaklamayı sürdürüyor. Başkan Cengiz Kan bu özelliğini, Bedestan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Aytekin Zariç ve engelli öğrencilerin ziyaretinde de gösterdi. Engelli öğrencilerin eğitimi ve sosyal yaşama katılması için her türlü desteği vereceklerini belirten Başkan Cengiz Kan,  “Engelli vatandaşlarımız için belediyemiz bünyesinde açtığımız büroda birçok çalışma gerçekleştirdik. Onların her birine ulaşmak ve yardımcı olabilmek için sizlerle sürekli iletişim halinde olmamız gerekir” dedi.

Kan’a özel teşekkür

Başkan Cengiz Kan’dan her türlü desteği gördüklerini belirten ve bunun için teşekkür eden Bedestan Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Aytekin Zariç ise, “Engelli çocuklarımızı topluma yararlı bir hale getirebilmek için çalışmalarımız hızla devam ediyor. Eğitim merkezimize başvuran sayısı şu an 150’ye ulaştı. Daha iyi bir eğitim için öğretmen sayımızı da artırdık. Kandıra Belediyesi’nin katkılarıyla, çocukları hayata kazandırmak için atölyeler kurmayı amaçlıyoruz. Kızlara halı dokuma kursu verilirken, erkeklere de elektrik ile ilgili kurslar açarak meslek edindirmede yardımcı olmak istiyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817