banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

 Cengiz Kan’dan İSU’ya teşekkür

KANDIRA Belediye Başkanı Cengiz Kan, köy ziyaretlerini aralıksız olarak sürdürürken, yapılan çalışmaları da yakından takip ediyor. Cengiz Kan’ın geçtiğimiz gün ki adresi Bozburun Köyü oldu. Önce vatandaşlarla bir araya gelen ve sorunlarını dinleyen Cengiz Kan, daha sonra köy içinde yapılan çalışmaları inceledi. Özellikle köylerde ki alt yapı çalışmalarına önem verdiğini her konuşmasında belirten Kan, İSU’nun çalışmalarını inceledi

ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Bozburun Köyü girişinde ki altyapı, içme suyu ve kanalizasyon çalışmalarını inceleyen Cengiz Kan, “Gerçekten kısa sürede büyük işler yapmak için çaba sarf ediyoruz. Özellikle köylerimizin iyileştirilmesi konusunda İSU’ya ayrı bir teşekkür etmem gerekiyor. Başta İSU Genel Müdürü İlhan Bayram olmak üzere tüm çalışanları özveri için de çalışarak hizmet üretme noktasında büyük başarı sağlıyorlar. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826