Cengiz Öztürk'te meclise aday adayı

Körfez ve Hereke'de geniş kesim tarafından tanınan ve sevilen Öztürkler Otomotiv sahibi  iş adamı Cengiz Öztürk, AKP'den Körfez Belediye Meclis üyesi aday adayı oldu. Aday adaylık başvuru dosyasını Körfez AKP ilçe başkanı Osman badem'e teslim eden Öztürk yaptığı konuşmada , " AKP ve güzel ilçemiz Körfez'e aktif olarak hizmet etmek amacıyla hizmet yarışında bende varım" dedi.

Çıtayı daha da yükselteceğiz

AKP Körfez ilçe Başkanı Osman Badem Yaptığı  selamlama konuşmasında, "Cengiz Öztürk kardeşimiz, Körfez ve Hereke bölgesinde tanınan ve çevresi geniş olan birisi. Körfez Belediye Meclis üyeliği aday adaylık için başvurusunu yaptı. Hayırlı olsun. Bende yeni ilçe başkanı oldum. Aday adayları ile birlikte teşkilatımızı daha yüksek çıtaya çıkartmak. Birlik beraberlik içinde seçim çalışmalarına çok iyi şekilde hazırlanıyoruz. Yapılacak yerel seçimde Hereke ve Körfez'i hazır buluyorum. Adayımız kim olursa olsun seçimleri yine AKP alacak" dedi.

Hizmet yarışında bende varım

Bende hepiniz gibi Başbakan'ımızın sevdalısıyım diyen Körfez Belediye Meclis aday adayı iş adamı Cengiz Öztürk , " Hergün gücüne güç katan AK Parti teşkilatına hizmet etmekten mutluluk duyarım. Artık Ak Parti ailesine ve Körfez ilçemize aktif olarak hizmet etmek amacıyla yapılacak yerel seçimlerde hizmet yarışında bende varım. İçinizden biri olarak Körfez ilçemizin daha güzel yaşam yeri olması ve kalkınması için elimi taşın altına koymak amacı ile aktif siyasete karar verdim. Kısacası hizmetkarınız olmaya karar verdim. Bana gösterdiğiniz ilgi ve desteklerinize teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından iş adamı Cengiz Öztürk, aday adaylık başvuru dosyasını ilçe başkanı Osman Badem'e teslim etti. Körfez Belediye Meclis üyesi aday adayı olan Öztürk, gelen tebrikleri kabul etti.  


  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817